2011-06-14 - Teriyaki csirkenyárs szezámmagos grillezett zöldségekkel - Főzőbemutató

Teriyaki csirkenyárs szezámmagos grillezett zöldségekkel

Hozzávalók
2 egész csirkemell
1 üveg teriyaki szósz (készen kapható)
olaj
bambusznyárs
szezámmag
cukkíni, champion gomba, padlizsán, kaliforniai paprika, újhagyma, édesburgonya

Elkészítés
A csirkemellet megmosom és ujjnyi vastag csíkokra vágom és bepácolom a Teriyaki szószba, egy éjszakára hűtőbe teszem.
A zöldségeket megmosom és egyforma méretű darabokra vágom. Sózom, borsozom, meglocsolom olíva olajjal.
Meggrillezem a zöldségeket.
Közben kiveszem a nyársakat a hűtőből, hogy egy kicsit átmelegedjenek.
Meggrillezem a nyársakat is, és kitálalom a grill zöldség mellé. Kevés maradék teriyaki szósszal kínálhatjuk.

Készítette: Kiripolszki István




KORÁBBI ESEMÉNYEK