2011-11-10 - Serpenyőben sült libamáj almás-diós „bundás kenyérrel” - Főzőbemutató

Serpenyőben sült libamáj almás-diós „bundás kenyérrel”

Hozzávalók
-kb. 60 dkg libamáj
-8 szelet kalács
-4 db tojás
-1 dl tejszín
-1 kávéskanál cukor
-1 marék dió
-1 evőkanál vaj
-2-3 db alma (mérettől függően)

Elkészítés
Egy mélyebb teflon serpenyőben a kétujjnyi vastagra vágott libamájak mindkét oldalát megsütöm, sózom, borsozom. A tojást felverem, elkeverem a tejszínnel, adok hozzá egy kávéskanál cukrot és a durvára vágott diót. Ez lesz a kalács bundája .
Teppan Yaki-n, vagy nagyon kevés olajon serpenyőben ugyanúgy sütöm, mint a hagyományos bundás kenyeret.


Készítette: Kiripolszki István




KORÁBBI ESEMÉNYEK