2011-12-15 - Füstölt kacsamell carpaccio datolyával - Főzőbemutató

Füstölt kacsamell carpaccio datolyával

Hozzávalók:
szeletelt, füstölt kacsamell (készen vett) kb. 15 dkg
12 szem datolya
balzsamecet
olívaolaj
zöldsaláta keverék
2 ek. parmezán
0,5 dl tejszín

Elkészítés:
A tejszín felforraljuk a parmezán sajttal, átturmixoljuk és lehűtjük.
A libamell szeleteket és a datolyát ízlés szerint tányérra tálaljuk, a salátát összekeverjük a balzsamecettel és az olívaolajjal, friss mentalevéllel és bazsalikommal ízesítjük, és a kacsamell mellé tálaljuk.
Az egészet meglocsoljuk a parmezán saj mártással.



Készítette: Kiripolszki István




KORÁBBI ESEMÉNYEK